Camperplaats Leudal

Over ons

Over ons

Op onze boerderij telen we al drie generaties asperges. Daarnaast hebben we vanaf eind maart tot eind juni een aspergewinkel waar naast dagelijks verse asperges ook diverse seizoens- en streekproducten verkrijgbaar zijn. Ook geven we diverse soorten rondleidingen om de consument iets te leren over de aspergeteelt maar ook om zelf eens asperges kunnen steken.
Kijk gerust eens op www.aspergeroggel.nl/rondleiding.

Na de eerste idee├źn eind 2018 en uiteindelijk de aanvraag in 2020 was het idee van de aspergebelevingsboerderij geboren waarbij naast de bovengenoemde activiteiten er ook campergasten op ons mooie plekje aan de bosrand mogen verblijven. Sinds eind 2022 is de lang verwachtte vergunning dan eindelijk onherroepelijk en zijn we in het voorjaar van 2023 gestart met het ontvangen van campergasten.
Daarnaast zal er vanaf het voorjaar van 2024 ook een apart tentenveld komen waar 10 (trekkers)tenten mogen verblijven, gericht op mensen die graag wandelen en fietsen en back-to-basic willen kamperen.

Wij zijn blij dat we jullie kunnen laten genieten van ons mooie plekje aan de rand van natuurgebied Leudal en hopen de komende jaren steeds meer vorm te kunnen geven aan ons concept van de aspergebelevingsboerderij.

We begroeten u graag!

Gr. Ruud, Elle, Stijn en Niek