Camperplaats Leudal

Faciliteiten

Faciliteiten Camperplaats

Ontdek het gemak en comfort van onze camperfaciliteiten, aangelegd om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.
Of u nu een doorgewinterde reiziger bent of voor het eerst met uw camper op pad gaat. Wij streven ernaar om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. 

Onze faciliteiten omvatten:

  1. Ruime Staanplaatsen: Geniet van voldoende ruimte voor uw camper, minimaal 7 x 12 meter, zodat u zich comfortabel kunt installeren en ontspannen.
  2. Elektriciteitsaansluitingen: Maak gebruik van onze 16 Amp. stroomaansluitingen om uw camper van stroom te voorzien en apparaten op te laden.
  3. Waterpunt: Vul uw watertanks gemakkelijk bij ons handige waterpunt op de serviceplaats of via een van de andere watertappunten.
  4. Camper Servicepunt: Maak gebruik van ons speciale servicepunt voor het legen van uw vuilwatertank en het legen van uw toiletcassette. Tevens kunt u hier uw afval scheiden. 
  5. Sanitaire voorzieningen: Onze nette sanitaire voorzieningen zijn schoon en goed onderhouden. Er zijn vier cabines met douche, toilet en wastafel beschikbaar voor uw comfort.
  6. Wifi: Blijf in contact met het thuisfront of plan uw volgende avontuur met onze gratis WiFi.
  7. Informatieschuur: Geniet van een rustige tijd in ons overdekt informatiepunt of in de heerlijk rustig gelegen boshut. Of u nu een boek wilt lezen, een praatje wilt maken met medereizigers of gewoon wilt genieten van de omgeving, wij bieden een comfortabele plek om te ontspannen. Tevens vindt u hier informatie over lokale bezienswaardigheden, evenementen en alles wat u moet weten om het beste uit uw verblijf te halen.
  8. Seizoenswinkel: van eind maart tot eind juni is onze ‘aspergewinkel’ met volop verse asperges en streek- en seizoensproducten, 7 dagen per week geopend. Na deze periode is er een kleinschalige zelfvoorziening aanwezig op het terrein. 
  9. Huisdieren: huisdieren zijn bij ons van harte welkom, mits aangelijnd en svp uitlaten buiten het terrein. Houdt rekening met de omgeving en ruim de poep op. Zakjes in de restcontainers deponeren.
  10. Geocache: TB Hotel Camperplaats Leudal 

We hopen dat uw verblijf op onze camperplaats onvergetelijk en comfortabel zal zijn. Als er iets is waar we u mee kunnen helpen, of als u tips heeft, aarzel dan niet om ons aan te spreken. Veel plezier op uw reis!