Camperplaats Leudal

Omgeving

Het Leudal is een uitgebreid natuurgebied van circa 900 ha, met vele fiets- en wandelroutes door prachtige heide en langs mooie beekdalen. De omgeving kenmerkt zich door karakteristieke dorpjes met veel cultuurhistorie. In Heythuysen, op >2 km van onze camperplaats, liggen diverse restaurantjes en er is een breed winkelaanbod voorhanden. Ook Roggel, op circa 1,5 km, kent diverse goede restaurantjes en leuke winkels.

De rust en ruimte in onze omgeving zijn aantrekkelijk voor mensen die van de natuur en het platteland houden. Er zijn vele fietsknooppunten en wandelroutes en op circa 1 km afstand ligt het Bezoekerscentrum Leudal van waaruit veel informatie te verkrijgen is over de omgeving.

Anders als in Zuid-Limburg kun je in Midden-Limburg prima fietsen. Roermond met zijn bruisende en culturele binnenstad en het Designer Outlet Roermond, ligt op circa 12 km fietsen van de camperplaats. Ook de maasplassen waar het in de zomer heerlijk vertoeven is aan het water liggen op circa 10 km fietsen.
De binnenstad van Weert ligt op circa 15 km en ook het Witte Stadje Thorn is per fiets goed bereikbaar voor een dagje uit.

Kortom kom genieten van onze mooie  natuur-, cultuurhistorische en bourgondische omgeving!